Baconos csirkecomb
6 db csirkecomb
5-6 szelet szeletelt bacon szalonna
1 újhagyma
Tejföl, sajt, só , bors
A csirkecombokat kicsontozzuk és 1-2 napra fokhagymás tejbe áztatjuk.
Jénai tálat picit kivajazunk, belerakjuk a lecsepegtetet, sózott , borsozott csirkecombokat.
Rászelünk újhagymát betakarjuk baconszalonnával , meglocsoljuk tejföllel és lefedjük.
200 fokos sütőben megpuhítjuk, majd levéve a fóliát, reszelünk a húsok tetejére sajtot és még picit visszatesszük, hogy megpiruljon.
Körettel tálaljuk.
Jó étvágyat!

|
Szia Ibolya! Nagyon megtetszett ez a finomság, szerintem nagyon egyszerű elkészíteni, a hétvégén megkóstoljuk. Remélem jól vagy sok puszi Inczédiné Ani