A kekszet klopfolóval a zacskóba összetörjük / ne legyen túl morzsás/ majd beleöntjük egy tálba.
Hozzáadjuk az olvasztott margarint, a kakaót, a kávét, a rum aromát és langyos tejjel összedolgozzuk. Ha száraznak érezzük, pici tejet önthetünk még hozzá. Jól összekel állnia.
Krém
8 dl tej
2 tasak tejszín ízű pudingpor
8 evők cukor
1 cs vaníliás cukor
10 dkg vaj
1 citrom reszelt héja
30 dkg darált dió
2 evők zselatin
A pudingot a tejjel megfőzzük, majd melegen hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a vajat a citrom reszelt héját és a diót. Majd amikor picit hűlt a zselatint a tasakján leírtak szerint elkészítjük és hozzáadjuk a diós krémhez. Hadjuk kihűlni.
Összeállítás
A tésztát 7 részre szedjük, 20 cm átmérőjű kört nyújtunk mindegyikből és a krémet közé kenve egymásra tesszük a lapokat. Az oldalát krémmel megkenjük és darált dióval befedjük.
Tetejét fehércsokoládéval leöntjük, és barna csokival díszítjük.
Jó étvágyat!
Megjegyzés:
A torta kicsinek tűnik, de annál nehezebb. Puha nagyon finom és mutatós.
Nagyon hamar kész van és az íze tényleg hasonlít az Eszterházy tortáéhoz.
IBOLYÁM KEDVES , LÁTVA ÜGYESSÉGEDET CSAK DICSÉRNI TUDLAK.. CSAK IGY TOVÁBB, ÉS MINDENKI DICSÉRNI FOG. NEM AKARSZ A MENYEM LENNI,,,???? SZERETETTEL BABYNÉNI....
IBOLYÁM KEDVES , LÁTVA ÜGYESSÉGEDET CSAK DICSÉRNI TUDLAK.. CSAK IGY TOVÁBB, ÉS MINDENKI DICSÉRNI FOG. NEM AKARSZ A MENYEM LENNI,,,???? SZERETETTEL BABYNÉNI....