Fetasajttal és olívabogyóval töltött csirkemell
Hozzávalók:
1 csirkemell
15 dkg fetasajt
10 szem olívabogyó
1 kis fej lilahagyma
bors,oregánó, kakukkfű
25 dkg szeletelt bacon
Elkészítés:
A fetasajtot tálba teszem majd villával összetöröm. Hozzáadom az apró kockára vágott lila hagymát és az apróra (8 részre)vágott olívabogyót, fűszerezem és jól összekeverem. A csirkemellet 6 részre vágom és kiklopfolom. Mindegyik csirkemellre kb. 1 evőkanálnyi tölteléket teszek. Feltekerem őket és baconnal is körbetekerem.Kiolajozott jénaiba vagy tepsibe tesszük. Előmelegített sütőbe (200 fokon) 55 percig sütjük. Piros legyen a bacon.Nem kell letakarni. Sült krumplival és paradicsom salátával tálaltam.
Jó étvágyat!
|