Narancsos-tejszínes szelet 
/ Hugi recept / 
  
  
Tészta: 
 6 tojásból piskóta egy 30x35-ös tepsiben 
 
Krém: 
 2cs. vaníliáspuding 
20 dkg cukor 
1 l. tej 
1 narancs reszelt héja 
10 dkg étcsokoládé 
3 dl Hulala tejszínhab 
 
A pudingot a cukorral és a tejjel megfőzzük és még melegen beletesszük a 
narancshéjat. Kihűtjük a pudingot. A tejszínt kemény habbá verjük és 
összekeverjük a kihűlt pudinggal,majd nagylyukú reszelőn lereszeljük a 
csokit és ezt is a krémhez adjuk.A krémet rákenjük a piskótára és a 
tetejére is reszelünk csokit,de ezt már kislyukú reszelőn. A kész süteményt 
hűtőbe tesszük és pár óra múlva már fogyasztható is. 
 
Jó étvágyat! 
 
  
  
  
 |