Hozzávalók:
50 dkg darált háztartási keksz
10 dkg vaj / megolvasztjuk
10 dkg porcukor
8 gr kakaó
1 dl kávé
Annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy összeálljon. A masszát tepsibe nyomkodjuk kb.1 cm vastagon.
Túró töltelék:
50 dkg tehéntúró
20 dkg porcukor
2 cs vaníliás cukor
0,5 l Hullala tejszín
1 citrom reszelt héja
1 cs zseléfix / akinek a hab nem szokott sikerülni az tejszínnel együtt verje fel.
A tejszínt a vaníliával kemény habbá verjük. A túrót a cukorral a citrom héjjával jól összetörjük. A kettőt óvatosan összekeverjük és a kekszre simítjuk.
Tetejét reszelt csokoládéval, kakaóporral meghíntjük. Vagy tejszínhabbal is díszíthetjük.
Jó étvágyat !
|