Ha egy nagycsaládba nem mindenki szereti a tölteléket a szárnyasok bőre alá betöltve, de mégis jól esne a sült húshoz akkor külön is megsüthetjük és tálalhatjuk.
Töltelék
2 db máj
4 db zsemle
4 db tojás
1 kicsi vöröshagyma
1 fokhagyma
Só, bors, majoránna
1 csokor petrezselyem
A zsemlét megáztatjuk, kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük, a májat belekaparjuk és hozzáadjuk a tojást, a vöröshagymát és a fokhagymát reszelve, 1 evők sót , 1 teáskanál borsot, 2 evők majoránnát és az apróra vágott petrezselymet és jól összedolgozzuk.
Egy jénai tálat kiolajozok és beleöntöm a tölteléket és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt pirosra sütöm.
Én ishasonlóan készitem, de zsiradékot és kevés lisztet is teszek bele, te nem? lúdanyó